lykke ting jeg elsker

5 ting jeg elsker denne uken

Nå kommer høsten og mørket snart, og om ikke lenge begynner julehandelen. Nå gjelder det å stramme inn livreima etter en sommer der mange har hatt ekstra penger mellom hendene, slik at vi ikke faller helt bakpå allerede FØR presangene og juleribba skal handles inn.

5 gratis ting jeg elsker denne uken:

1. Kalde netter 

 

kalde nettter, gratis

Jeg elsker at det begynner å bli kjøligere om kvelden og natten. Det er ikke det at jeg ikke liker sommeren, men det er veldig forfriskende med litt kjølig nattluft. Jeg føler dessuten at jeg sover veldig mye bedre. Det er så herlig å kjenne den friske lufta om morgenen, og at det begynner å lukte høst.

 

2. Gode tilbakemeldinger

 

failuresucces medarbeidersamtale

Denne uken har jeg hatt medarbeidersamtale på jobben. Det var den første jeg har hatt etter at jeg begynte i nåværende stilling, og  det var kjekt å få tilbakemeldinger på jobben jeg gjør. Heldigvis var det bare positive tilbakemeldinger og vi fikk snakket litt om mål og planer for fagområdet videre. Jeg elsker jobben min og er så glad for at jeg kan jobbe med noe jeg trives så godt med.  Det var også en selvtillitsboost å få gode tilbakemeldinger både på jobben jeg gjør og samhandling med kolleger. Jeg er heldig som har flotte kolleger som gjør det lett å gi av seg selv på jobb.

 

3. Blomster fra hagen

hageblomster

 

Denne uken har jeg hatt nyplukkede buketter fra hagen. Jeg elsker å få utnyttet siste rest av sommer og har kost meg med synet av blomstrende hortensia og prydgress i harmoni. Og så føles det ekstra godt å ha planter fra egen hage inne. Jeg eier jo ikke grønne fingre, og potteplanter er forbruksvare her i huset, da er det godt å bare kunne fylle på med nye blomster når de begynner å henge, og det beste av alt er at de er helt gratis selvsagt!

4. Familiemiddag

 

billing middag spaghetti bolognese

I helgen har svigerfamilie vært i byen, og vi har hatt 2 deilige middager sammen. Fantastiske svigermor har disket opp med mat og mine barn har fått lekt med fetterne sine. Det er så koselig når familien samles rundt matbordet, og ekstra behagelig er det selvsagt å være gjest som blir vartet opp. Ikke trenger det å være fancy shmancy mat heller. Pasta bolognese er en højdare for barna, og da er det deilig for oss foreldre også, som slipper å skjemmes over at de er kresne og pirker i maten..

5. Jobbfest

 

 jobbfest

På jobben min skjer det store endringer og vi har hatt en fest for å feire det gamle og hylle det nye. Festen var et spleiselag der alle bidro med litt. Alle lagde en rett til tapasbord og tok med de ville drikke selv. Det ble en knall kveld uten at det kostet det hvite ut av øyet. Helt gratis var det jo ikke, for jeg måtte jo lage en rett, men mat må man jo ha uansett, og det kostet ikke noe mer enn jeg ville brukt på en normal middag hjemme, så jeg sniker det inn på lista her likevel.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *